[VIDEO] Återställa lösenord för en eller flera användare - Kunnskapsbase / Administrer Skolon / Håndter brukere i Skolon - Skolon Support

[VIDEO] Återställa lösenord för en eller flera användare

Forfatterliste

Om en användare glömt bort sitt lösenord måste du som administratör på ett enkelt sätt kunna återställa en eller flera användares lösenord.

Nedan följer en instruktionsfilm som guidar dig genom återställningen. Under filmen ser du ett exempel på det mail som skickas till användaren när du återställt lösenordet. Och kom ihåg - lösenordet återställs inte förrän användaren aktivt tryckt på länken.

Instruktionsfilm:

Exempel på mail: