Logga in med Skolon Pass - Kunnskapsbase / Administrer Skolon / Skolon Pass - Skolon Support

Logga in med Skolon Pass

Forfatterliste

1. För att logga in i Skolon med Skolon Pass, så går du till startsidan.

2. Överst på sidan hittar du en meny. Klicka på knappen Logga in.

3. Istället för att fylla i inloggningsuppgifter så trycker du på Logga in med Skolon Pass där du får upp en ruta i din webbläsare om din webbläsare får använda din kamera. Tryck godkänn och med hjälp av kameran scanna din QR-kod och därefter blir du sömlöst inloggad i Skolon.