Lägg till och tilldela Widgets - Kunnskapsbase / Administrer Skolon / Widgets - Skolon Support

Lägg till och tilldela Widgets

Forfatterliste

För kunder med Skolon Total kan er kundansvarige kontakt på Skolon aktivera Widgets för er organisation. Funktionen blir då tillgänglig att hantera på organisations- och skolnivå i Skoladmin-verktyget under menyalternativet Verktyg/Widgets.

Lägga till Widget

Klicka på Widgets i verktygsmenyn, klicka sedan på Lägg till.

Klicka på Lägg till på den eller de Widgets du vill lägga in.

Bocka i de skolor som du vill skall ha tillgång till Widgeten. Klicka på Spara.