Hantera Skolon Pass - Kunnskapsbase / Administrer Skolon / Skolon Pass - Skolon Support

Hantera Skolon Pass

Forfatterliste

Via knappen Hantera Skolon Pass kan du tilldela så kallade wildcards och justera eller spärra befintliga tilldelade Skolon Pass.

Skärmbild 2024-04-17 101935.png

1. Tilldela wildcards

När du skannar ett wildcard-pass kommer denna dialogruta upp. Sök upp den användare du vill tilldela.

Skärmbild 2024-04-16 113440.png

Ange vilken säkerhetstyp inloggningen skall ha, antingen Tvåstegsinloggning eller Enkel inloggning. Det senaste är det vanligaste.

Klicka på Tilldela.

Skärmbild 2024-04-16 113501.png

1. Skanna Skolon Pass

Om du vill ändra säkerhetstyp på ett Skolon Pass eller spärra det skannar du det via knappen Hantera Skolon Pass.

Byt till önskad säkerhetstyp eller klicka på Spärra Skolonpasset. Klicka sedan på Klar.

Skärmbild 2024-04-16 113151.png