Lägg till Skolon som en "app" på startskärmen på Android-enheter - Kunnskapsbase / Kom i gang med Skolon / Øvrig - Skolon Support

Lägg till Skolon som en "app" på startskärmen på Android-enheter

Forfatterliste

1.För att skapa en "app" på hemskärmen så börjar du med att öppna Chrome (webbläsaren)och ange https://skolon.com i adressfältet.

2. Klicka på de tre punkterna till höger om adressfältet.

3. Menyn öppnas upp med flera alternativ. Scrolla ned och välj Lägg till på startskärmen.

4. Nu får du möjlighet att redigera namnet eller byta till något som passar dig. Tryck sedan på Lägg till.

5. Klicka på Lägg till. Nu är allt klart och du kommer hitta "Skolon-appen" på din startskärm.